Ετοιµάζουµε το µείγµα για τους κεφτέδες, τους πλάθουµε, τους αλευρώνουµε και τους τηγανίζουµε λίγο. Ψιλοκόβουµε τα κρεµµύδια και τα βράζουµε σε µια κατσαρόλα µε λίγο νερό. Μόλις πιουν το νερό τους, ρίχνουµε το βούτυρο να τσιγαριστούν ελαφρά και τα σβήνουµε µε ξίδι. Προσθέτουµε πάλι λίγο νερό να βράσει και ρίχνουµε µέσα τους κεφτέδες να πάρουν µερικές βράσεις. Χτυπάµε τους κρόκους, προσθέτουµε το γάλα, λίγο αλάτι, 1 κουταλιά αλεύρι, 1 κουταλιά βούτυρο και λίγες κουταλιές από το ζουµί από την κατσαρόλα. Περιχύνουµε το φαγητό στην κατσαρόλα, ανακατεύουµε και σβήνουµε τη φωτιά.
Χρειάζεται να κάνεις Είσοδος πριν υποβάλεις την κριτική σου.
Δεν υπάρχει ακόμη κριτική
Ενημέρωση Τιμής : Κεφτέδες Αυγολέμονο
Ενημέρωση Κριτικής
Ειδοποίηση επιβεβαίωσης
Are you sure to delete this review?
Πολιτική Cookie
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ή οποιεσδήποτε άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άλλης φόρμας πολυμέσων, ιστότοπου για κινητά ή εφαρμογής για κινητά που σχετίζεται ή συνδέεται για να βοηθήσουμε στην προσαρμογή του ιστότοπου και στη βελτίωση της εμπειρίας σας. Περισσότερα